Geparkeerd project: Compassie Adventura & app4compassion & compassiekompas 2

Compassie Adventura:Compassie
in samenwerking met het Mozeshuis ontwikkelen we een compassie adventkalender, en koppelen hier een actiematige insteek in door een gebruikerstraject door amsterdam aan te bieden dat de gebruiker gedurende het jaar aan vast. De tool word gelanceerd bij en ter ondersteuning van de publicatie van het Compassieboek. We zijn op het moment op zoek naar financiers.

 

 

Compassiekompas 2.0
Het eerste Compassie Kompas is een tool waarvan er 1000 zijn gemaakt om mensen te activeren tot kompassiedaden (Kijk de instructie video op: [media url=”http://youtu.be/gXwebm-RvPI” width=”600″ height=”400″ jwplayer=”controlbar=bottom”]). Elke windrichting behandeld een daad voor een ander deel van je leven, die je digitaal kon markeren op een googlemap. Gemaakt voor het Handvest voor Compassie, werden ze als eerste uitgedeeld tijdens het Concert4compassion. De juichende ontvangst en de maatschappelijke behoefte naar compassie noodt ons tot het ontwikkelen van nieuwe compassieprojecten, waarvoor we financiering zoeken. Het gaat hier om:

 

App4compassion:
een geniale app die de gebruiker aanzet tot compassionele daden, gebaseerd op gps, beweging, localisatie….. Het is een groot en geniaal concept, dat relatief makkelijk uit te voeren is, we missen nog de financiering om het mogelijk te maken, zodra we dit hebben ontwikkelen we de compassie-app. We treden graag in contact met mogelijke partners die hierbij kunnen ondersteunen in daadkracht, mankracht of middelen.