Terra Tours en Tourist Save The World

Terra Tours Thema en Zakelijk

Alle Terra Tours

 

Terra Tours 2014

Terra Tours Zakelijk: Ontwikkelt MVO-, Kernwaarden- en maatwerk activiteitenprogramma’s voor 7 bedrijven van 200+ medewerkers met een MVO beleid.

Terra Tours: Het team van Terra Tours wil goed doen en een stapje extra nemen zo makkelijk en leuk mogelijk maken voor iedereen. Vanuit deze missie creëerden we Terra Tours: Een groene, sociale, smart en de originele Tourist Save The World tour, waarbij we samen actief aan de slag gaan voor een nóg mooiere wereld.

Onze tourguides leren mensen een stad niet alleen beter kennen, ze motiveren en ondersteun u als deelnemer ook bij het doen van kleine positieve acties: Goede Daden die onze maatschappij vooruit helpen! Een geweldige, unieke ervaring!

 

Tourist Save The World is de meest beruchte variant: goede daden toerisme in actie. Deelnemers ontdekken de stad op een nieuwe manier, door goede daden te doen. Het project is non stop in ontwikkeling, maar raapte in de “Try Out” in 24 uur 195 daden van 9 groepen bij elkaar, bracht bij de Kick Off nieuwe tourmenu’s, de infoguide en de mee te geven/lenen tools als ondersteuning voor het uitvoeren van de activiteiten die je hebt gekozen. Sinds Zomer 2012 organiseren we goede daden stadsrondleidingen op grotere schaal. Sinds de herfst, na het winnen van de Accenturen Innovation Award aanmoedigingsprijs en de duurzame top 10 van Nederland hebben we ons plan doorontwikkeld en hebben een afdeling opgezet onder leiding van Niels Visker om goede daden tours te realiseren voor groepen, en voor (teams van) organisaties

Terra Tours van 2012: Locals Save The World, Tourist Save The World, Terra Team Tours

Tourist Save The World gestart op 11-11-11!