Rituelen Reminder Randomizer

Driven favicon 260

Een tool die voortkomt uit Driven Nederland, een samenwerking van Terra Futura, Levensavonturiers en Eigentijdse Jongeren rondom parktische rituelen voor eigentijdse zingeving. De tool is een webapp die de instructies van de rituelen gepresenteerd op de Driven avonden Reset, Resource en Realign, opgenomen heeft, zodat deelnemers en communityleden dit ook na de sessies nog kunnen oefenen, testen en uitvoeren.

Er zijn 300 tools ontwikkeld, als sticker, ter ondersteuning van de webapp. Je kan de tool opplakken op je kamerdeur, en via dat punt scannen met je telefoon om direct naar de instructie achter een ritueel te gaan. Door bepaalde ict kan je voor je laten kiezen welk ritueel je die dag doet, ter versterking van jezelf, en vandaar de naam: Rituelen (als in praktische oefeningen ter zingeving) Reminder (een tool die je visueel of digitaal helpt herrineren) Randomizer (er wordt willekeurige een ritueel optie voor je gekozen).

Je kan de tool ook zonder sticker benaderen, door de surfen naar url: BIT.LY/RITUEEL. of naar de website van Driven op driven-nederland.nl.

Driven Nederlands eerste tool! De Rituelen Reminder Randomizer

Mede mogelijk gemaakt door...
De ontwikkeling en implementatie van de Rituelen Reminder Randomizer is voor 40% gefinancierd door de Janivo Stichting, voor 20% door een geheime sponsor, en Terra legde zelf 40% in. Terra Futura is dankbaar voor deze steun, die de tool concreet mogelijk gemaakt heeft.

www.janivostichting.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *