Awards 2012-2013

We werken hard, en soms wordt dit ook gezien en de speciaalheid van onze implementatie bekroond met een prijs, of een nominatie. Op deze pagina doen we daar een beetje stoer over, bijvoorbeeld zo: Terra Futura heeft met Terra Tours gewonnen, met Goede Buur(t) Apps gezegevierd, en met  Tourist Save The World 2 maal een topnominatie binnen mogen halen! Rock on wereldredders, en inderdaad, we zijn er nog lang niet klaar mee.

Terra Futura heeft met Tourist Save The World 2 maal een topnominatie binnen mogen halen! Op de Duurzame Dinsdag kregen we de eer onszelf de top10 van Duurzame Innovatie 2012-2013 te noemen, uit 400 inzendingen. In Den Haag werd, na de duurzame troonrede ons idee in ontvangst genomen door de staatssecretaris Atsma.

Tjerk Feitsma van Terra Futura met Staatssecretaris Joop Atsma met het Duurzame koffertje

Terra Futura top 10 Duurzaamheid van Nederland. Tjerk Feitsma namens Terra Futura met Staatssecretaris Joop Atsma met het Duurzame koffertje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terra Futura wint Aanmoedigingsprijs AIA: Initiatiefnemer Accenture Innovation Award met Niels Visker & Tjerk Feitsma van Terra Futura

Terra Futura wint Aanmoedigingsprijs AIA 2012: Initiatiefnemer Accenture Innovation Award Pieter Paul van Oerle met Niels Visker & Tjerk Feitsma van Terra Futura

 

 

 

Ook ontvingen we bericht van Accenture Innovation Award, een wedstrijd rond  de meest belovende en innovatieve concepten. Tourist Save The World deed mee en we hebben de Aanmoedigingsprijs gewonnen voor “Superior Customer Experience” voor onze inzending in onze categorie “Consumer Goods & Services”. We zijn erg trots, dankbaar en hoopvol over de toekomst. Het persbericht is hier te lezen.

 

 

 

 

 

 

Voor de Coalitie erbij ontwikkelden we tools voor een campagne tijdens de week tegen eenzaamheid. We wonnen de derde prijs  met de Goede Buur(t) Apps op de finale. De top 3 was gekozen uit 100 projecten door een jury, de laatste 3 moesten “likes” binnen halen om de eerste prijs te winnen. We waren uiterst trots op onze goede buur(t) apps, de “cadeau ophang doorgeef poster” en de facebook fotowedstrijd app, en naast de roem kregen we ook 3 zoentjes op de wang van Katja Schuurmans.

terra wint met coalitie erbij de goede buurt apps

3e prijs nationale eenzaamheidsprijs

 

 

 

 

 

 

In Februari 2013 pitchen 2 Haarlemse en 2 Haagse Bright Minded Communities van het Honours Programme in een Dragons Den hun plan voor Tourist Save The World, Terra Team Tours of Locals Save The World in hun stad.

Ruud Koornstra meld zich voor de Terra Dragons Den

Visionair ondernemer voor Duurzaamheid Ruud Koornstra meldde zich als eerste voor de Terratours Dragons Den in Februari 2013

 

Als laatste prijs won Niels, de manager van Terra Tours de prijs Duncans Den. Hij ontving financiele support om de missie een niveau hoger te trekken van een van Nederlands belangrijkste filantropen en muziekboosters.