Tourist Save The World Audiotour

Tourist Save the World

 

In April 2011 wandelden drie dozijn van onze zuiderburen door de hoofdstad. Op zoek naar plekken waar wereldreddende daden uitgevoerd kunnen worden. Hoe je dat kan doen, werd in het engels ingesproken, zodat het een wereldreddende audiotour door Amsterdam wordt. Op een kaartje van de stad verschijnen een twintigtal punten, gelinkt aan de uitleg wat voor goeds daar te beleven is.De gratis te downloaden playlist en de kaart met alle plekken erop is een tool voor touristen die een stad op een positieve wijze willen beleven, vanuit het hart van mensen die een toekomst zien die nog mooier kan zijn.
Tourist Save The World is als pilot opgezet. We hopen hier een project van te maken, met een wereldreddende audiotour in de 4 grootste toeristen trekpleisters van Nederland.

Over het projectteam: I.C Amsterdam:

Wij, Ronja, Francien, Renate en Lotte zijn I.C. Amsterdam en organiseren binnen het kader van een studiereis voor Belgische studenten de pilot voor Tourist Save the World, wat een “wereld reddende audio tour” wordt, evenals de lancering. Tijdens deze audiotour kunnen toekomstige touristen een unieke belevenis ervaren door de stad op wereldreddender wijze te verkennen, en bij te dragen aan Community Art.  Deze tour organiseren we in samenwerking met Terra Futura.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *