Stage of Trainee

Vacature Terra Futura
Vacature Terra Trainee: Better Be Awesome.

In 2017 stellen we Terra Futura weer open voor stagiairen/trainees, die ervaring bij ons opdoen in interessante projecten van de Tools afdeling. We zijn informeel, maar professioneel. We zijn idealen gedreven, maar ondernemend van aard. We maken het onwaarschijnlijke mogelijk, maar wel door hard te werken aan onze plannen. Terra Futura is een organisatie van de nieuwe tijd, als in “light-weight&mobile”, en heeft daardoor teamleden als stagiairen nodig om haar projecten, gericht op het uitlokken van idealen gedreven gedrag, te implementeren in de maatschappij.
Er zijn hierbij een aantal specifieke taken en projecten waarmee je meewerkt aan tools & activiteiten voor een betere wereld. Het gaat hierbij om:
– Voor: content management, redactie en creatie van artikelen voor: deWereldRedden.nl, www.ikkominactie.nl, Nietskopen.nl, zoeken we een stagiaire die
– Voor: media & video creatie van uitleg animaties voor; Driven Nederland, Terra Futura, Jongestemmen.nl en nieuwe projecten, zoeken we een stagiair die deze verhalen duidelijker kunnen maken voor geinteresseerden
– Voor:  ICT dev: voor nieuwe, uiterst interessante “wereldreddende ict & webapps” zoeken wij programmeurs die kunnen coderen voor een betere wereld.
Wij zijn een geaccrediteerd leerbedrijf die reeds 40 stagiairen zag slagen. Wij hebben kantoor & ruimte voor gemotiveerde studenten die enigszins zelfsturend aan de slag kan. Alle stagiairen worden gecoached door de directeur van de stichting. Bij interesse mail ons: dewereldredden@gmail.com, en zorg ervoor dat wij weten waarom je deze job wil, waarom je denkt dat je dit kan, wat je wilt leren, en wat je denkt te kunnen realiseren in je stageperiode.
Elke maand krijg je een nieuw project en een uitdagende missie voor je kiezen, zoals bijvoorbeeld het vergroten van het aantal Nietskopers voor onze consumindershop Nietskopen.nl, het stimuleren van positieve actie middels Actieplatform deWereldRedden.nl, het ontwikkelen van een Terra Futura beursstand, het promoten en distribueren van onze complementaire currency Revaluta, het logistiek regelen van materialen voor wereldredders workshops, of het aan de man brengen van meebeleef-app 4mee voor android & ios.
Terra Futura is een stichting van pro-activiteit, sociaal ondernemerschap, positieve actie en tomeloze ambitie voor een betere wereld. Als je een trainee bij Terra Futura wilt worden, ben je waarschijnlijk een aanpakker die inziet dat om echt belangrijke dingen de wereld in te helpen, er ook concreet werk verzet moet worden. Terra Futura is een uitstekende kweekgrond voor het ontwikkelen van nuttige vaardigheden, het blijkt een magische sleutel op elk CV, en wij geven onze teamleden veel ruimte voor eigen initiatief. Dat gezegd hebbende, zijn wij alleen op zoek naar de hooggemotiveerde trainee of vaardige stagiair die ook ons waard is: Do Good, Feel Good – Work with us: You’d better be awesome.
De procedure is ls volgt: Overtuig de directeur van je kandidaatschap middels een motivatiebrief of videoboodschap en een CV. Mail deze naar Tjerk Feitsma van Terra Futura via het emailadres dewereldredden@gmail.com. We hebben reeds 50 stagiairs gehad in de laatste 7 jaar.
We worden graag via je motivatiebrief geïnformeerd over wat je kan realiseren door jouw werkzaamheden en vaardigheden, wat je wilt leren, etcetera. Een generieke en vage motivatiebrief die niet aangepast is voor Terra Futura is meestal een reden om iemand niet uit te nodigen. Ook is ondernemerschap, verantwoordelijkheid, capaciteit tot zelfstandig functioneren, kwaliteit, werkethos en idealen een invloedrijke factor in onze beslissingen. Het is prima als er dingen zijn die je absoluut niet kan, dat hebben we allemaal, Terra Futura is erg redelijk. Maar onze slogan is niet voor niets “work with us: you’d better be awesome!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *